hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rybí džuveč I (4).JPGRybí džuveč I (2).JPG
    • Rybí džuveč I (4).JPG
    • Rybí džuveč I (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z makrely si uděláme filety, které osolíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli pokrájenou na drobno osmahneme krátce na oleji, přidáme rajčatový protlak, zalijeme 400 ml vývaru, přidáme mletou papriku, promícháme a 10 minut povaříme. 2 - Přidáme papriky nakrájené na nudličky, které pak ještě přepůlíme, na kostičky nakrájené brambory, rýži, dle chuti osolíme a zalijeme vývarem tak aby se vše dusilo. Občas promícháme, aby se směs nepřipálila (rýži si můžete udělat předem v rýžovaru a směs vařit pouze s brambory dokud nezměknou a pak přidat rýži a zapéct). Vaříme dokud není rýže hotová, tedy cca 15 minut za občasného míchání. 3 - Směs nalijeme do zapékací mísy, poklademe na ni na kolečka nakrájená rajčata, na ně vložíme na kostičky nakrájené rybí maso, které hojně pokapeme šťávou z citronu. Zapečeme na 200 stupňů 15 -20 minut. Na talíři zdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz