hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rybí džuveč I (4).JPGRybí džuveč I (2).JPG
    • Rybí džuveč I (4).JPG
    • Rybí džuveč I (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z makrely si uděláme filety, které osolíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli pokrájenou na drobno osmahneme krátce na oleji, přidáme rajčatový protlak, zalijeme 400 ml vývaru, přidáme mletou papriku, promícháme a 10 minut povaříme. 2 - Přidáme papriky nakrájené na nudličky, které pak ještě přepůlíme, na kostičky nakrájené brambory, rýži, dle chuti osolíme a zalijeme vývarem tak aby se vše dusilo. Občas promícháme, aby se směs nepřipálila (rýži si můžete udělat předem v rýžovaru a směs vařit pouze s brambory dokud nezměknou a pak přidat rýži a zapéct). Vaříme dokud není rýže hotová, tedy cca 15 minut za občasného míchání. 3 - Směs nalijeme do zapékací mísy, poklademe na ni na kolečka nakrájená rajčata, na ně vložíme na kostičky nakrájené rybí maso, které hojně pokapeme šťávou z citronu. Zapečeme na 200 stupňů 15 -20 minut. Na talíři zdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz