Postup
1 - Porce ryby lehce osolíme, nakrájíme na kostičky a vložíme je do máslem vymazané zapékací mísy. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme na tenká kolečka nakrájená rajčata, můžeme přidat trochu vody, osolíme a dusíme a mícháme dokud nejsou rajčata na kaši. Pak přidáme olivy, kapary, nastrouhaný celer, petrželku, pepř, vše promícháme povaříme 1/2 minuty a nakonec směs nalijeme na ryby v zapékací míse. Pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 20 - 25 minut dle velikosti porcí. 2 - Nakrájené zelí a papriku zalijeme vodou tak aby se zelenina dusila. Podusíme 25 minut, pak přilijeme víno a 200 ml, promícháme, přidáme kus-kus a povaříme 2 minuty. Kuskus nakonec necháme dojít 10 minut pod pokličkou. Dobrou chuť.