Postup
1 - Rybu osolíme a necháme v chladu 1 hodinu odležet. V zapékací míse (já používám varné sklo) rozpustíme ve 100 ml vody dvě lžičky mleté papriky. Rybu vložíme do mísy a každý kousek ryby protáhneme touto paprikovou vodou. Na rybu pak položíme na tenké nudličky nakrájenou papriku a chilli papričky. Tím, že jsme rybu protáhli paprikovou vodou, většina vody se nám natáhla do ryby (záleží na druhu ryby), proto přidejte 800 - 100 ml vody na vytvoření sosu. 2 - Rybu pečeme v zakrytém pekáči 35 minut. Kuskus uděláme takto: nejprve si nakrájíme bílé zelí na tenké nudličky, žampiony nakrájíme také na tenko. V hrnci na oleji osmahneme zelí (3 minuty stačí), pak přidáme žampiony a smažíme další 3 minuty. Nakonec přidáme ústřicovou omáčku a znovu 3 minuty smažíme. Zelenina tak krásně změkne a díky tomu že ji 2 hodiny nedusíme je stále čerstvá a má více vitamínů. Nakonec vsypeme kuskus, přilijeme víno a 200 ml vody. Vše vaříme a mícháme 7 minut, voda a víno se takřka vypaří. Vše pak necháme ještě dojít pod pokličkou 10 minut a podáváme. Tento recept je zdravá a dobrá pochoutka a navzdory množství textu v receptu i rychlá. Dobrou chuť.