hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Brodet po Kotorsku (4).JPGBrodet po Kotorsku (2).JPG
    • Brodet po Kotorsku (4).JPG
    • Brodet po Kotorsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na struhadle si nakrájíme cibuli na proužky, které krátce asi 2 minuty osmahneme, potom přidáme na tenké plátky nakrájený česnek a lžíci mouky, promícháme, znovu krátce 2 minuty osmahneme. Přilijeme víno a horkou vodu, přidáme na tenká kolečka nakrájená rajčata,pepř a sůl a vše 15 minut za občasného míchání podusíme, rajčata krásně pustí šťávu.Po 10 minutách dušení trochu stáhneme plamen. Nakonec přidejte rybu, a dle typu masa ji v omáčce krátce povařte. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz