hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Thajský rybí paprikáš na červeném kari (2).JPG
    • Thajský rybí paprikáš na červeném kari (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si osmahneme cibulku, pak přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev, kterou také 2 minutky za občasného míchání osmahneme. Zalijeme 400 ml vody, přidáme červenou kari pastu, ocet, ostro-kyselou pastu, promícháme a 5 minut povaříme. Potom přilijeme mléko, ve kterém jsme rozpustili škrob a povařte za občasného míchání 7 minut. Nakonec přidejte na kostičky nakrájené rybí maso a papriku. Povařte 5 minut a podávejte. Ideálně s jasmínovou rýží. Díky červené kari pastě je toto jídlo trošku pálivé…,ale to v Thajsku spousta jídel. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz