hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Smažení pstruzi (3).JPGSmažení pstruzi (4).JPG
    • Smažení pstruzi (3).JPG
    • Smažení pstruzi (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy vykostíme a nakrájíme na kousky. Vykostit pstruha je jednoduché, uřízněte mu hlavu a zlehka vyndejte páteř. Kousky pstruha osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme alespoň 15 minut odležet. Kousky ryby pak obalíme v hladké mouce a vejci , přesně v tomto pořadí a osmahneme. Obvykle stačí 2 minuty z každé strany, na velikosti ryby samozřejmě záleží. Podávejte s bramborem a zeleninovou přílohou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny







    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz