hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Sledě v horkém koření (2).JPGSledě v horkém koření (1).JPG
    • Sledě v horkém koření (2).JPG
    • Sledě v horkém koření (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Sledě očistíme, vykucháme a zbavíme páteřní kosti, maso pak nakrájíme na kostky. Ve vodě rozpustíme koření na horké koření, přidáme trochu soli a vše smícháme s rybím masem, šťávou z citronu a utřeným česnekem. Necháme alespoň jednu hodinu marinovat. 2 - Cibulku osmahneme na oleji, přidáme rybu i s marinádou a podusíme do měkka. To trvá cca 12 minut. Pravidelně mícháme. Nakonec krátce osmahneme rýži s nakrájeným česnekem, osolíme, přidáme předepsané koření, zalijeme vodou a uvaříme. Ozdobte jarní cibulkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na rybu









  • Na rýži









  • Na horké koření












  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz