Postup
1 - Rybí maso osolíme a nakrájíme na kostičky. V hrnci osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli (obě) a přidáme na tenké plátky nakrájenou mrkev a povaříme 5 minut, mícháme. Mezitím v druhém hrnci krátce osmahneme rybí maso s octem a sojovou omáčkou, které pak přidáme k zelenině. Dlouhé kořínky mungo si nakrájíme na kratší a lákem podlijeme zeleninu s rybím masem. Trochu stáhneme plamen ,opepříme, přidáme zázvor, kukuřici, cukr a kečup, vše promícháme a podusíme 10 minut, v případě potřeby můžeme přilít trochu vody.
2 - Přidáme mungo kořínky promícháme a povaříme ještě 5 minut. Dle chuti dochuťte octem či trochou sojové omáčky. Podávejte s rýží ochucenou lžičkou bílého pepře. Dobrou chuť.