hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rybí filé na květákové omáčce s kapustou (1).JPGRybí filé na květákové omáčce s kapustou (2).JPG
    • Rybí filé na květákové omáčce s kapustou (1).JPG
    • Rybí filé na květákové omáčce s kapustou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve osolíme rybí filé a necháme ho uležet v chladničce. Mezitím si podusíme květák rozdělený na růžičky. Vody dáváme pouze tolik aby se květák dusil. Kapustu nakrájíme na nudličky a dusíme ji v samostatném hrnci dokud nezměkne, vodu nevyléváme. 2 - Když květák změkne rozmixujeme ho na krém. Pokud jsme dali moc vody na dušení a hrozilo by, že místo omáčky děláme polévku, necháme přebytečnou vodu vyvařit. V hrnci by jsme měli mít po rozmixování krémovou omáčku. 3 - V hrnci osmahneme cibulku, přidáme lžíci mouky, krátce 1 minutu osmahneme. Pak přidáme cca 200 ml vody kapusty a metlou vymícháme hladkou jíšku. Povaříme ji cca 2 minuty a přidáme rozmixovaný květák a udušenou kapustu. Osolíme,dle chuti opepříme, stáhneme plamen a dusíme 15 minut. Nakonec přidáme filé povaříme na staženém plameni 10 minut a je hotovo. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz