hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba v tamarindové omáčce po Thajsku (1).JPGRyba v tamarindové omáčce po Thajsku (2).JPG
    • Ryba v tamarindové omáčce po Thajsku (1).JPG
    • Ryba v tamarindové omáčce po Thajsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V míse rozmícháme v 200 ml vody tamarindovou pastu a pak přidáme všechny ostatní suroviny určené na omáčku. Vše promícháme a vlijeme do hrnce, přivedeme k varu a krátce 4 minuty omáčku povaříme. 2 - Rybí filety otřeme ubrouskem, naskládáme do zapékací mísy a polijeme rovnoměrně omáčkou tak aby byla po celém povrchu filet. Filety tedy nemusíme solit, omáčka jim chuť dodá.přidáme ještě pár lžic omáčky, pokud jsou filety čerstvé podlijeme 50 ml vody, pokud jsou mražené tak nemusíme, trochu vody nám pustí samy a dáme zapéct na 200 stupňů na 25 minut. Na talíři přelijeme rybu trochou omáčky z hrnce a rýži sosem z pečené ryby. Podáváme ideálně s rýží, zdobíme koriandrem a jarní cibulkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na rybu






  • Na omáčku













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz