hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ryba v kedlubnové marinádě s rýží (4).JPGryba v kedlubnové marinádě s rýží (3).JPG
    • ryba v kedlubnové marinádě s rýží (4).JPG
    • ryba v kedlubnové marinádě s rýží (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve nakrájíme na plátky kedlubny, zalijeme je vodou tak aby se dusily a dusíme je do měkka.To trvá asi 20 minut.Mezitím si osolíme a nakrájíme na kostičky rybu a necháme odležet. 2 - Potom plátky scedíme a vývar z kedluben nevyléváme, plátky použijeme později. Do vývaru z kedluben přidáme suroviny na marinádu dle předpisu a vše důkladně promícháme. Do marinády vložíme rybu a necháme v lednici odležet 1 hodinu. Po odležení rybu s marinádou scedíme a marinádu nevyléváme. 3 - Rozpálíme si olej, rybu krátce osmažíme a vyndáme na talíř. Potom přidáme nakrájenou jarní cibulku, chilli papričky, nastrouhaný zázvor na plátky nakrájený česnek a vše 2 minuty osmahneme. Pak přidáme scezenou marinádu, sůl, cukr, vše důkladně promícháme. Podusíme 10 minut a podáváme ideálně s rýží Basmati. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na rybu










  • Na marinádu










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz