Postup
1 - Nejprve nakrájíme na plátky kedlubny, zalijeme je vodou tak aby se dusily a dusíme je do měkka.To trvá asi 20 minut.Mezitím si osolíme a nakrájíme na kostičky rybu a necháme odležet. 2 - Potom plátky scedíme a vývar z kedluben nevyléváme, plátky použijeme později. Do vývaru z kedluben přidáme suroviny na marinádu dle předpisu a vše důkladně promícháme. Do marinády vložíme rybu a necháme v lednici odležet 1 hodinu. Po odležení rybu s marinádou scedíme a marinádu nevyléváme. 3 - Rozpálíme si olej, rybu krátce osmažíme a vyndáme na talíř. Potom přidáme nakrájenou jarní cibulku, chilli papričky, nastrouhaný zázvor na plátky nakrájený česnek a vše 2 minuty osmahneme. Pak přidáme scezenou marinádu, sůl, cukr, vše důkladně promícháme. Podusíme 10 minut a podáváme ideálně s rýží Basmati. Dobrou chuť.