hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ryba s ananasem v římské hrnci (1).JPG
    • ryba s ananasem v římské hrnci (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Rybu osolíme a zlehka potřeme nejprve octem, potom mangovou omáčkou a necháme uležet cca 1 hodinu. Mezitím si římský hrnec namočíme alespoň na 60 minut do studené vody. Na dno hrnce potom vyskládáme na kolečka nakrájené a lehce osolené brambory a ananas. Na tuto vrstvu položíme rybu a na rybu znovu ananas, houby a papriku nakrájenou na proužky. Na tuto vrstvu znovu položíme brambory a ananas. Pečeme v troubě 40 minut na 180 stupňů. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz