hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba po Navarsku (1).JPGRyba po Navarsku (2).JPG
    • Ryba po Navarsku (1).JPG
    • Ryba po Navarsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si osmahneme na drobno nakrájenou cibulku asi 3 minuty. Pak přidáme na kostičky nakrájené papriky a po dalších 3 minutách, rajčata, pepř a prolisovaný česnek a podusíme 10 minut. 2 - Rybí maso nakrájíme ideálně na proužky a vložíme je do vroucí osolené vody, povaříme 4 minuty. Rybí maso opatrně vyndáme a vložíme je na dno zapékací mísy. Z vody ve které jsme vařili rybu přidáme 150 ml k zeleninové směsi, dle chuti osolíme a 5 minut povaříme. Směsí přelijeme rybí maso a vložíme zapékací mísu do předehřáté trouby na 200 stupňů. Zapékáme 12 minut. Podávejte s rýží nebo bramborem. S rýží je vynikající…Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz