hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ryba v římském hrnci (6).JPGryba v římském hrnci (2).JPG
    • ryba v římském hrnci (6).JPG
    • ryba v římském hrnci (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Římský hrnec necháme namočený ve studené vodě alespoň 3 hodiny. Na dno hrnce rozložíme cibuli. Brambory ve slupce nakrájíme na kolečka a rozložíme na cibuli. Brambory osolíme, opepříme. Na brambory položíme osolené filety, které okořeníme mletým zázvorem a sušeným koprem. Na rybu vložíme další vrstvu brambor, na které položíme na kolečka nakrájený pórek. Pečeme na 180 stupňů 35-40 minut. Na talíři ozdobíme nakrájenou okurkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz