hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ryba v římském hrnci (6).JPGryba v římském hrnci (2).JPG
    • ryba v římském hrnci (6).JPG
    • ryba v římském hrnci (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Římský hrnec necháme namočený ve studené vodě alespoň 3 hodiny. Na dno hrnce rozložíme cibuli. Brambory ve slupce nakrájíme na kolečka a rozložíme na cibuli. Brambory osolíme, opepříme. Na brambory položíme osolené filety, které okořeníme mletým zázvorem a sušeným koprem. Na rybu vložíme další vrstvu brambor, na které položíme na kolečka nakrájený pórek. Pečeme na 180 stupňů 35-40 minut. Na talíři ozdobíme nakrájenou okurkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz