hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pstruh z Indie (4).JPGPstruh z Indie (2).JPG
    • Pstruh z Indie (4).JPG
    • Pstruh z Indie (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ryby nejprve očistíme zbavíme hlav a ploutví, pak je rozřízneme na dvě půlky a osolíme. Na oleji krátce 1 minutu osmahneme cibulku a nasekanou chilli papričku, pak přidáme na jemno nakrájenou jarní cibulku a za občasného míchání osmahneme další minutu, potom přidáme víno, ocet a na tenké plátky nakrájená rajčata, dusíme 7 minut za občasného míchání. 2 - Směs zalijeme šťávou z ananasového kompotu, přidáme všechno koření, osolíme, důkladně promícháme a povaříme 3-4 minuty. Pak do směsi přidáme porce ryby,omáčkou je přelijeme i seshora, stáhneme plamen a 7 minut za občasného míchání povaříme. Porce alespoň jednou otočíme. Podávejte s rýží a kolečkem ananasu. Trochu nezvyklé, ale dobré jídlo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz