hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pstruh s červenou omáčkou (2).JPG
    • Pstruh s červenou omáčkou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme,osolíme a obalíme v polohrubé mouce. Na pánvi na másle (s trochou oleje aby se máslo nepřipálilo) ryby krátce z obou stran osmahneme a vyndáme na talíř. 2 - Do výpeku přidáme na drobno nakrájenou cibulku, krátce osmahneme a přidáme na kostičky nakrájené okurky. Vše důkladně promícháme a 1 minutu povaříme. Přidáme na půlky nakrájená rajčátka, znovu promícháme a vaříme 2 minuty. Nakonec přidáme červené víno a kečup. Stáhneme trochu plamen a vše povaříme 10 minut a pak vložíme do omáčky zpět rybu vaříme ještě 7 -10 minut dle velikosti ryby. Podáváme s bramborem a mlsáme…Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz