hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pstruh s červenou omáčkou (2).JPG
    • Pstruh s červenou omáčkou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme,osolíme a obalíme v polohrubé mouce. Na pánvi na másle (s trochou oleje aby se máslo nepřipálilo) ryby krátce z obou stran osmahneme a vyndáme na talíř. 2 - Do výpeku přidáme na drobno nakrájenou cibulku, krátce osmahneme a přidáme na kostičky nakrájené okurky. Vše důkladně promícháme a 1 minutu povaříme. Přidáme na půlky nakrájená rajčátka, znovu promícháme a vaříme 2 minuty. Nakonec přidáme červené víno a kečup. Stáhneme trochu plamen a vše povaříme 10 minut a pak vložíme do omáčky zpět rybu vaříme ještě 7 -10 minut dle velikosti ryby. Podáváme s bramborem a mlsáme…Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz