hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pikantní kapr v alobalu (3).JPGPikantní kapr v alobalu (1).JPGPikantní kapr v alobalu (2).JPG
    • Pikantní kapr v alobalu (3).JPG
    • Pikantní kapr v alobalu (1).JPG
    • Pikantní kapr v alobalu (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Množství cibule a okurek záleží na velikosti porcí. Kapra naporcujeme, osolíme a ideálně necháme jeden den v lednici. Kapr tak krásně natáhne sůl a chutná lépe. Jablko na struhadle nakrájíme na tenké plátky, na jemno nakrájíme také houby. 2 - Na másle krátce osmahneme po obou stranách kapra a porce vyndáme na talíř. Přidáme máslo a do hrnce vložíme plátky z jablka, houby a nožem na kaši rozmačkané filety. Osmahneme a mícháme 2 minuty. Vypneme plamen a přidáme rajčatový protlak a víno, vše promícháme. 3 - Připravíme si alobal. Položíme na něj cibuli smíchanou s okurkou nakrájenou na kostičky, na ně položíme porci kapra a navrch dáme směs z jablek. Zabalíme a vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů. Pečeme 30 - 40 minut dle velikosti porcí . Podávejte s šťouchaným bramborem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz