hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pikantní kapr v alobalu (3).JPGPikantní kapr v alobalu (1).JPGPikantní kapr v alobalu (2).JPG
    • Pikantní kapr v alobalu (3).JPG
    • Pikantní kapr v alobalu (1).JPG
    • Pikantní kapr v alobalu (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Množství cibule a okurek záleží na velikosti porcí. Kapra naporcujeme, osolíme a ideálně necháme jeden den v lednici. Kapr tak krásně natáhne sůl a chutná lépe. Jablko na struhadle nakrájíme na tenké plátky, na jemno nakrájíme také houby. 2 - Na másle krátce osmahneme po obou stranách kapra a porce vyndáme na talíř. Přidáme máslo a do hrnce vložíme plátky z jablka, houby a nožem na kaši rozmačkané filety. Osmahneme a mícháme 2 minuty. Vypneme plamen a přidáme rajčatový protlak a víno, vše promícháme. 3 - Připravíme si alobal. Položíme na něj cibuli smíchanou s okurkou nakrájenou na kostičky, na ně položíme porci kapra a navrch dáme směs z jablek. Zabalíme a vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů. Pečeme 30 - 40 minut dle velikosti porcí . Podávejte s šťouchaným bramborem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz