hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Lososové podkovy na zelenině (6).JPGLososové podkovy na zelenině (4).JPG
    • Lososové podkovy na zelenině (6).JPG
    • Lososové podkovy na zelenině (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve lososa nakrájíme na podkovy, které osolíme, opepříme a necháme odležet. Ideálně přes noc aby se sůl natáhla do masa. Pak blanšírujeme fazolky aby měli lepší vzhled. Uděláme to takto dáme vařit osolenou vodu a když se začne voda vařit vložíme do hrnce fazolky. Vody dejte raději více. Povaříme 3 minuty a ihned scedíme a propláchneme ledovou vodou. 2 - Cibuli nakrájíme na struhadle na cibulové kroužky. Ty dáme vařit také na 3 minuty do vody, nyní stačí méně tak aby se cibule dusila a voda musí být neosolená. Cibuli pak osmahneme krátce na másle. V zapékací míse promícháme cibuli s fazolkami, zalijeme vínem. Na tuto vrstvu poklademe podkovy z lososa, které poprášíme olivovým nebo řepkovým olejem, do podkov a okolo lososa vložíme cherry rajčátka a dáme zapéct. 3 - Pečeme dle velikosti podkov na 200 stupňů 30 - 40 minut. V průběhu pečení podléváme šťávou z výpeku. Podávejte s bramborem. Dobrou a zdravou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz