hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Lososové podkovy na zelenině (6).JPGLososové podkovy na zelenině (4).JPG
    • Lososové podkovy na zelenině (6).JPG
    • Lososové podkovy na zelenině (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 19.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 19.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve lososa nakrájíme na podkovy, které osolíme, opepříme a necháme odležet. Ideálně přes noc aby se sůl natáhla do masa. Pak blanšírujeme fazolky aby měli lepší vzhled. Uděláme to takto dáme vařit osolenou vodu a když se začne voda vařit vložíme do hrnce fazolky. Vody dejte raději více. Povaříme 3 minuty a ihned scedíme a propláchneme ledovou vodou. 2 - Cibuli nakrájíme na struhadle na cibulové kroužky. Ty dáme vařit také na 3 minuty do vody, nyní stačí méně tak aby se cibule dusila a voda musí být neosolená. Cibuli pak osmahneme krátce na másle. V zapékací míse promícháme cibuli s fazolkami, zalijeme vínem. Na tuto vrstvu poklademe podkovy z lososa, které poprášíme olivovým nebo řepkovým olejem, do podkov a okolo lososa vložíme cherry rajčátka a dáme zapéct. 3 - Pečeme dle velikosti podkov na 200 stupňů 30 - 40 minut. V průběhu pečení podléváme šťávou z výpeku. Podávejte s bramborem. Dobrou a zdravou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz