hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    tolstolobik na víně a karí (1).JPGtolstolobik na víně a karí (3).JPG
    • tolstolobik na víně a karí (1).JPG
    • tolstolobik na víně a karí (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce ryby nejprve zakapeme citronem, necháme hodinu odležet v chladu a poté osolíme. U tolstolobika, stejně jako u kapra, se doporučuje maso večere nasolit aby sůl prošla celou porcí masa, a teprve poté ji vařit, péct nebo smažit. Lžící hladké mouky a lžíci karí promícháme a porce masa v této směsi lehce obalíme. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na tomto základě z obou stran povaříme porce ryby. Maso poté podlijeme vínem a trochou vody, stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud maso není měkké, doba dušení samozřejmě záleží na velikosti porcí. Obvykle stačí 20 minut. 2 - Když je maso měkké, vyndáme ho prozatím na talíř a do vývaru vložíme kysanou smetanu a vše dobře promícháme. Vrátíme zpět maso a ryba je hotová. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz