hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    tolstolobik na víně a karí (1).JPGtolstolobik na víně a karí (3).JPG
    • tolstolobik na víně a karí (1).JPG
    • tolstolobik na víně a karí (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 14.3. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 14.3. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce ryby nejprve zakapeme citronem, necháme hodinu odležet v chladu a poté osolíme. U tolstolobika, stejně jako u kapra, se doporučuje maso večere nasolit aby sůl prošla celou porcí masa, a teprve poté ji vařit, péct nebo smažit. Lžící hladké mouky a lžíci karí promícháme a porce masa v této směsi lehce obalíme. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na tomto základě z obou stran povaříme porce ryby. Maso poté podlijeme vínem a trochou vody, stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud maso není měkké, doba dušení samozřejmě záleží na velikosti porcí. Obvykle stačí 20 minut. 2 - Když je maso měkké, vyndáme ho prozatím na talíř a do vývaru vložíme kysanou smetanu a vše dobře promícháme. Vrátíme zpět maso a ryba je hotová. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz