hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruv petrželkovém mísle po beskydsku (6).JPGpstruv petrželkovém mísle po beskydsku (2).JPG
    • pstruv petrželkovém mísle po beskydsku (6).JPG
    • pstruv petrželkovém mísle po beskydsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme, zbavíme je hlav, ploutví a páteře. Ta jde u pstruha vyndat snadno, není se čeho bát. Pstruhy poté osolíme a opepříme. 2 - V sekáčku nasekáme petrželku s česnekem, solí, citronovou šťávou a kůrou. Poté přidáme změklé máslo a vše důkladně promícháme. Touto směsí potřeme pstruhy uvnitř i na kůži. Pstruhy dáme na větší talíř, zakryjeme je potravinářskou folií a necháme přes noc odležet v lednici. Petrželové máslo se nádherně nasákne do masa a na chuti je to výrazně znát. 3 - Pstruhy vložíme do pekáče, trošku je podlijeme vodou, pekáč zakryjeme alobalem a pečeme pstruhy v troubě předehřáté na 200 stupňů 35 minut. Poté sundáme alobal a pečeme ryby ještě 5 minut. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Za mě je tahle úprava pstruha jedna z nejlepších jakou jsem kdy jedla. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz