hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruv petrželkovém mísle po beskydsku (6).JPGpstruv petrželkovém mísle po beskydsku (2).JPG
    • pstruv petrželkovém mísle po beskydsku (6).JPG
    • pstruv petrželkovém mísle po beskydsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme, zbavíme je hlav, ploutví a páteře. Ta jde u pstruha vyndat snadno, není se čeho bát. Pstruhy poté osolíme a opepříme. 2 - V sekáčku nasekáme petrželku s česnekem, solí, citronovou šťávou a kůrou. Poté přidáme změklé máslo a vše důkladně promícháme. Touto směsí potřeme pstruhy uvnitř i na kůži. Pstruhy dáme na větší talíř, zakryjeme je potravinářskou folií a necháme přes noc odležet v lednici. Petrželové máslo se nádherně nasákne do masa a na chuti je to výrazně znát. 3 - Pstruhy vložíme do pekáče, trošku je podlijeme vodou, pekáč zakryjeme alobalem a pečeme pstruhy v troubě předehřáté na 200 stupňů 35 minut. Poté sundáme alobal a pečeme ryby ještě 5 minut. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Za mě je tahle úprava pstruha jedna z nejlepších jakou jsem kdy jedla. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz