hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pražma v bazalce (2).JPGpražma v bazalce (4).JPG
    • pražma v bazalce (2).JPG
    • pražma v bazalce (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pražmy očistíme, z každé strany je dvakrát po stranách nařízneme a osolíme i v zářezech a břišní dutině. Do sekáčku vložíme všechnu bazalku a olivový olej a rozmixujeme na kašičku. Touto kašičkou pomažeme pražmy a to i v zářezech a břišní dutině. Takto připravené pražmy vložíme do pekáče vymazaného olivovým olejem, zakryjeme je potravinářskou folií a necháme 2 hodiny odležet v lednici. 2 -Marinované pražmy podlijeme vinným octem promíchaným s vodou, pekáč zakryjeme alobalem a ryby pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. Poté sundejte alobal a pečte ryby ještě 5 minut. 3 - Z předepsaných surovin si připravíme jogurtovou omáčku, vše důkladně promícháme. Omáčky je dost, nemusíte s ní šetřit. Vhodnou přílohou jsou pečené brambory, které předem uvaříme ve slupce. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na pražmy









  • Na omáčku









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz