hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pražma v bazalce (2).JPGpražma v bazalce (4).JPG
    • pražma v bazalce (2).JPG
    • pražma v bazalce (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pražmy očistíme, z každé strany je dvakrát po stranách nařízneme a osolíme i v zářezech a břišní dutině. Do sekáčku vložíme všechnu bazalku a olivový olej a rozmixujeme na kašičku. Touto kašičkou pomažeme pražmy a to i v zářezech a břišní dutině. Takto připravené pražmy vložíme do pekáče vymazaného olivovým olejem, zakryjeme je potravinářskou folií a necháme 2 hodiny odležet v lednici. 2 -Marinované pražmy podlijeme vinným octem promíchaným s vodou, pekáč zakryjeme alobalem a ryby pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. Poté sundejte alobal a pečte ryby ještě 5 minut. 3 - Z předepsaných surovin si připravíme jogurtovou omáčku, vše důkladně promícháme. Omáčky je dost, nemusíte s ní šetřit. Vhodnou přílohou jsou pečené brambory, které předem uvaříme ve slupce. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na pražmy









  • Na omáčku









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz