hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruh po pytlácku (1).JPGpstruh po pytlácku (3).JPG
    • pstruh po pytlácku (1).JPG
    • pstruh po pytlácku (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme, zbavíme hlav a ploutví a vyndáme ji páteř, u pstruha to jde lehce. Takto připravené pstruhy osolíme a opepříme. 2 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou šunku a slaninu, promícháme a krátce 2 minuty povaříme. Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky, žampiony nakrájíme na osminky. Lilek a žampiony povaříme na másle 5 minut pod pokličkou, směs lehce osolíme. Přidáme ocet, promícháme a vypneme plamen. Zapékací pekáč vymažeme máslem a vložíme do něj uvařený lilek se žampiony. 3 - Na půlku pstruha rozložíme směs cibule, šunky a slaniny a překryjeme druhou půlkou filety. Takto připravené pstruhy vložíme na zeleninu do pekáče, který zakryjeme alobalem. Ryby pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 350 minut, poté sundejte alobal a pečte ještě 5 minut aby se vytvořila lehká kůrčička. Ideální přílohou jsou brambory. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz