hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruh po pytlácku (1).JPGpstruh po pytlácku (3).JPG
    • pstruh po pytlácku (1).JPG
    • pstruh po pytlácku (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruhy očistíme, zbavíme hlav a ploutví a vyndáme ji páteř, u pstruha to jde lehce. Takto připravené pstruhy osolíme a opepříme. 2 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou šunku a slaninu, promícháme a krátce 2 minuty povaříme. Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky, žampiony nakrájíme na osminky. Lilek a žampiony povaříme na másle 5 minut pod pokličkou, směs lehce osolíme. Přidáme ocet, promícháme a vypneme plamen. Zapékací pekáč vymažeme máslem a vložíme do něj uvařený lilek se žampiony. 3 - Na půlku pstruha rozložíme směs cibule, šunky a slaniny a překryjeme druhou půlkou filety. Takto připravené pstruhy vložíme na zeleninu do pekáče, který zakryjeme alobalem. Ryby pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 350 minut, poté sundejte alobal a pečte ještě 5 minut aby se vytvořila lehká kůrčička. Ideální přílohou jsou brambory. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz