hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    oražma po sicilsku (8).JPGoražma po sicilsku (6).JPGoražma po sicilsku (1).JPG
    • oražma po sicilsku (8).JPG
    • oražma po sicilsku (6).JPG
    • oražma po sicilsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pražmy očistíme a z každé strany uděláme do ryby dva šikmé zářezy. Ryby poté osolíme a potřeme olivovým olejem, a to i v zářezech a břišní dutině. Následně ryby poprášíme bílým pepřem a opět i v zářezech. Rybu vložíme do lednice odležet na 1 hodinu. 2 - Do zapékacího pekáče nalijeme 6 lžic olivového oleje. Na olej rozložíme napůlená cherry rajčata, která osolíme a posypeme bazalkou a oreganem a nasekanou petrželkou. Promícháme a přidáme na plátky nakrájený česnek a na proužky nakrájené černé olivy, ocet a 100 ml vody. Vše opět dobře promícháme. Na tuto směs rozložíme ryby, pekáč zakryjeme alobalem a pečeme ryby v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut, potom sundejte alobal a pečte rybu 8 - 10 minut. Vhodnou přílohou jsou brambory, tradiční přílohou je bílý, lehce opečený křupavý toast. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz