hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    oražma po sicilsku (8).JPGoražma po sicilsku (6).JPGoražma po sicilsku (1).JPG
    • oražma po sicilsku (8).JPG
    • oražma po sicilsku (6).JPG
    • oražma po sicilsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pražmy očistíme a z každé strany uděláme do ryby dva šikmé zářezy. Ryby poté osolíme a potřeme olivovým olejem, a to i v zářezech a břišní dutině. Následně ryby poprášíme bílým pepřem a opět i v zářezech. Rybu vložíme do lednice odležet na 1 hodinu. 2 - Do zapékacího pekáče nalijeme 6 lžic olivového oleje. Na olej rozložíme napůlená cherry rajčata, která osolíme a posypeme bazalkou a oreganem a nasekanou petrželkou. Promícháme a přidáme na plátky nakrájený česnek a na proužky nakrájené černé olivy, ocet a 100 ml vody. Vše opět dobře promícháme. Na tuto směs rozložíme ryby, pekáč zakryjeme alobalem a pečeme ryby v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut, potom sundejte alobal a pečte rybu 8 - 10 minut. Vhodnou přílohou jsou brambory, tradiční přílohou je bílý, lehce opečený křupavý toast. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz