Postup
1 - Pražmy očistíme a na každé straně uděláme dva až tři šikmé zářezy. Ryby osolíme a to i v zářezech. Potom ryby potřeme olivovým olejem, do zářezů vložíme plátky česneku a necháme ryby odležet 2 hodiny v chladničce. 2 - Cherry rajčata nakrájíme na půlky a vložíme je do hrnce na rozpálený olivový olej. Vše důkladně promícháme a povaříme za občasného míchání 5 minut. Když rajčata začnou pouštět šťávu přilijeme víno a 100 ml vody nebo ideálně rybího vývaru, pokud ho máte po ruce. Přidáme na kostičky nakrájenou chilli papričkou, mletou papriku, dle chuti sůl u a nasekané kapary s petrželkou. Vše přivedeme k varu, stáhneme plamen na polovinu a povaříme pod pokličkou 10 minut. Pokud to bude potřeba, přidejte vždy trochu vína s vodou v poměru 1 ku 1. Po 10 minutách vložte na omáčku pražmy a duste je po každé straně 5 až 6 minut pod pokličkou. To zcela stačí. Ryby podávejte s brambory vařenými ve slupce. Pražma je velmi chutná ryba a tahle omáčka...Dobrou chuť.