hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pangasius v labužnické paprikové omáčce (3).JPGpangasius v labužnické paprikové omáčce (1).JPG
    • pangasius v labužnické paprikové omáčce (3).JPG
    • pangasius v labužnické paprikové omáčce (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Filety z pangasa osolíme, poprášíme mletou paprikou a lehce pokapeme citronovou šťávou. Papriku a okurky nakrájíme na kostičky, cibuli nastrouháme na tenká kolečka. V hrnci rozehřejeme olej, přidáme kolečka cibule, vše promícháme a za občasného promíchání povaříme 1 minutu. Potom přidáme papriku, okurky, kečup a prolisovaný česnek. Vše důkladně promícháme, podlijeme trochou rybího vývaru, zakryjeme pokličkou a povaříme pod pokličkou 7 minut. 2 - Pangasa nakrájíme na kostky a ty vložíme do většího hrnce na olivový olej. Vše promícháme a 3 minuty povaříme. potom přilijeme 200 ml rybího vývaru, přivedeme k varu, stáhneme plamen na polovinu a podusíme pod pokličkou 10 minut. Potom přidáme k rybě zeleninovou směs a vše důkladně promícháme. Vše vaříme ještě 5 minut. jednotlivé porce můžete podávat bez přílohy, případně jsou jako příloha vhodné brambory. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz