hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pangasius v labužnické paprikové omáčce (3).JPGpangasius v labužnické paprikové omáčce (1).JPG
    • pangasius v labužnické paprikové omáčce (3).JPG
    • pangasius v labužnické paprikové omáčce (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Filety z pangasa osolíme, poprášíme mletou paprikou a lehce pokapeme citronovou šťávou. Papriku a okurky nakrájíme na kostičky, cibuli nastrouháme na tenká kolečka. V hrnci rozehřejeme olej, přidáme kolečka cibule, vše promícháme a za občasného promíchání povaříme 1 minutu. Potom přidáme papriku, okurky, kečup a prolisovaný česnek. Vše důkladně promícháme, podlijeme trochou rybího vývaru, zakryjeme pokličkou a povaříme pod pokličkou 7 minut. 2 - Pangasa nakrájíme na kostky a ty vložíme do většího hrnce na olivový olej. Vše promícháme a 3 minuty povaříme. potom přilijeme 200 ml rybího vývaru, přivedeme k varu, stáhneme plamen na polovinu a podusíme pod pokličkou 10 minut. Potom přidáme k rybě zeleninovou směs a vše důkladně promícháme. Vše vaříme ještě 5 minut. jednotlivé porce můžete podávat bez přílohy, případně jsou jako příloha vhodné brambory. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz