Postup
1 - Filety z pangasa osolíme, poprášíme mletou paprikou a lehce pokapeme citronovou šťávou. Papriku a okurky nakrájíme na kostičky, cibuli nastrouháme na tenká kolečka. V hrnci rozehřejeme olej, přidáme kolečka cibule, vše promícháme a za občasného promíchání povaříme 1 minutu. Potom přidáme papriku, okurky, kečup a prolisovaný česnek. Vše důkladně promícháme, podlijeme trochou rybího vývaru, zakryjeme pokličkou a povaříme pod pokličkou 7 minut. 2 - Pangasa nakrájíme na kostky a ty vložíme do většího hrnce na olivový olej. Vše promícháme a 3 minuty povaříme. potom přilijeme 200 ml rybího vývaru, přivedeme k varu, stáhneme plamen na polovinu a podusíme pod pokličkou 10 minut. Potom přidáme k rybě zeleninovou směs a vše důkladně promícháme. Vše vaříme ještě 5 minut. jednotlivé porce můžete podávat bez přílohy, případně jsou jako příloha vhodné brambory. Dobrou chuť.