hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ryba po provensálsku (4).JPGryba po provensálsku (1).JPG
    • ryba po provensálsku (4).JPG
    • ryba po provensálsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na olivovém oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme rajčata nasekaná v sekáčku na kaši, provensálské koření, pepř, olivy nakrájené na kolečka, žampiony nakrájené na čtvrtky. Dle chuti vše osolíme, zalijeme vínem, důkladně promícháme. Přivedeme vše k varu, stáhneme plamen o trochu více než o polovinu a necháme omáčku pod pokličkou probublávat 20 minut. 2 - Rybí maso osolíme, pokapeme citronovou šťávou a nakrájíme na kostičky. Když uběhne 20 minut dušení omáčky, přidáme na kousky nakrájené maso, vše důkladně promícháme, případně dosolíme a dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne. U ryb je to dost rychle, na hejka stačí 7 až 10 minut. Dle potřeby můžete omáčkou dolít trochou vína, pokud by se moc odpařila. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz