hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ryba po provensálsku (4).JPGryba po provensálsku (1).JPG
    • ryba po provensálsku (4).JPG
    • ryba po provensálsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Na olivovém oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme rajčata nasekaná v sekáčku na kaši, provensálské koření, pepř, olivy nakrájené na kolečka, žampiony nakrájené na čtvrtky. Dle chuti vše osolíme, zalijeme vínem, důkladně promícháme. Přivedeme vše k varu, stáhneme plamen o trochu více než o polovinu a necháme omáčku pod pokličkou probublávat 20 minut. 2 - Rybí maso osolíme, pokapeme citronovou šťávou a nakrájíme na kostičky. Když uběhne 20 minut dušení omáčky, přidáme na kousky nakrájené maso, vše důkladně promícháme, případně dosolíme a dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne. U ryb je to dost rychle, na hejka stačí 7 až 10 minut. Dle potřeby můžete omáčkou dolít trochou vína, pokud by se moc odpařila. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz