Postup
1 - Na olivovém oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme rajčata nasekaná v sekáčku na kaši, provensálské koření, pepř, olivy nakrájené na kolečka, žampiony nakrájené na čtvrtky. Dle chuti vše osolíme, zalijeme vínem, důkladně promícháme. Přivedeme vše k varu, stáhneme plamen o trochu více než o polovinu a necháme omáčku pod pokličkou probublávat 20 minut. 2 - Rybí maso osolíme, pokapeme citronovou šťávou a nakrájíme na kostičky. Když uběhne 20 minut dušení omáčky, přidáme na kousky nakrájené maso, vše důkladně promícháme, případně dosolíme a dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne. U ryb je to dost rychle, na hejka stačí 7 až 10 minut. Dle potřeby můžete omáčkou dolít trochou vína, pokud by se moc odpařila. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.