Postup
1 - Rybí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, poprášíme mletou paprikou a zakapeme citronovou šťávou. Zapékací pekáč vymažeme másle, vložíme do něj kousky ryby, cibuli nastrouhanou na kolečka a cherry rajčata nakrájená na půlky. Vše promícháme, pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. 2 - Mezitím si připravíme omáčku. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme kysanou smetanu, hořčici, pepř, sůl, mléko a vše důkladně promícháme metličkou. Potom přidáme na drobno nakrájenou pažitku a na drobno nakrájená vejce (vejce vaříme ve vroucí vodě přesně 9 minut). Vše dle chuti dosolíme a metličkou vše důkladně promícháme. Přivedeme vše k varu, stáhneme plamen na polovinu a povaříme omáčku za občasného promíchání 7 minut. jednotlivé porce na talíři ozdobíme čerstvou petrželkou. Vhodnou přílohou jsou brambory vařené ve slupce. Dobrou chuť.