hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pstruh od brniska (2).JPGpstruh od brniska (3).JPG
    • pstruh od brniska (2).JPG
    • pstruh od brniska (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pstruha zbavíme hlavy, ploutví a očistíme ho od šupin. Vyndáme páteř a trochu těch kostiček po bocích. U pstruha to jde jednoduše. Potom ho z obou stran osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Pstruha necháme v chladu 2 hodiny odležet aby se sůl dostala do masa. 2 - Cuketu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Potom ji promícháme se solí, olivovým olejem a pepřem. Papriky nakrájíme na kostičky. Cuketu vložíme na dno lehce vymazaného pekáče olivovým olejem. Na cuketu položíme pstruhy a povrch posypeme kostičkami papriky. Pekáč zakryjeme alobalem a rybu pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 40 minut. Podávejte s bramborem vařeným ve slupce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz