hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pangasiuus zapečený v omeletce s retovanou zeleninkou (1).JPGPangasiuus zapečený v omeletce s retovanou zeleninkou (2).JPG
    • Pangasiuus zapečený v omeletce s retovanou zeleninkou (1).JPG
    • Pangasiuus zapečený v omeletce s retovanou zeleninkou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pangasa osolíme, opepříme, lehce pokapeme citronem a necháme hodinu odležet v lednici. Cukety oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriky očistíme a nakrájíme také na kostičky. 2 - Pangasa vložíme do mísy vymazané olivovým olejem. Vejce v misce rozšleháme se solí a pepřem metličkou, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a znovu vše metličkou promícháme. Takto připravená vejce nalijeme rovnoměrně na filety. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. Potom alobal sundáme a dopečeme rybu ještě 5 minut. 3 - Na kostičky nakrájenou a oloupanou cuketu vložíme do rozehřátého olivového oleje, promícháme, osolíme, opepříme znovu promícháme a za občasného promíchání povaříme pod pokličkou 5 minut na plameni staženém na polovinu. Potom přidáme jablečný ocet, med, dle chuti dokořeníme a osolíme a vše podusíme ještě 5 minut. Na talíři dejte pangasa zapečenými vejci nahoru, okolo naskládejte orestovanou zeleninku. Jako přílohu podávejte s bramborem, lehce posypaným mletým černým pepřem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na rybu







  • Na omeletku






  • Na zeleninku










  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz