Snadné
4 porce
30 - 45 minut
Miš - Maš
Postup
1 - Pangasa osolíme, opepříme, lehce pokapeme citronem a necháme hodinu odležet v lednici. Cukety oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriky očistíme a nakrájíme také na kostičky. 2 - Pangasa vložíme do mísy vymazané olivovým olejem. Vejce v misce rozšleháme se solí a pepřem metličkou, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a znovu vše metličkou promícháme. Takto připravená vejce nalijeme rovnoměrně na filety. Pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. Potom alobal sundáme a dopečeme rybu ještě 5 minut. 3 - Na kostičky nakrájenou a oloupanou cuketu vložíme do rozehřátého olivového oleje, promícháme, osolíme, opepříme znovu promícháme a za občasného promíchání povaříme pod pokličkou 5 minut na plameni staženém na polovinu. Potom přidáme jablečný ocet, med, dle chuti dokořeníme a osolíme a vše podusíme ještě 5 minut. Na talíři dejte pangasa zapečenými vejci nahoru, okolo naskládejte orestovanou zeleninku. Jako přílohu podávejte s bramborem, lehce posypaným mletým černým pepřem. Dobrou chuť.