hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ryba kavkaz žampiony (3).JPGryba kavkaz žampiony (1).JPG
    • ryba kavkaz žampiony (3).JPG
    • ryba kavkaz žampiony (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do hrnce nalijeme cca 3 naběračky osoleného rybího vývaru a přivedeme k varu. Do této vroucí vody vložíme rybu a dusíme dokud nezměkne, obvykle stačí 10 minut. Vývaru musí být v hrnci pouze tolik, aby se ryba dusila, ale nevařila. Ryba se vaří pokud je celá zalitá vývarem. 2 - Mezitím v hrnci zpěníme na másle na drobno nakrájenou cibuli. Následně přidáme na plátky nakrájené houby a za občasného promíchání podusíme 5 minut. Potom přidáme prolisovaný česnek, v sekáčku nasekanou petrželku a vše zaprášíme lžící hladké mouky. Vše důkladně promícháme, téměř stáhneme plamen a za častého míchání povaříme 5 minut. Potom přidáme mléko, smetanu a naběračku rybího vývaru. Opět vše promícháme a dle chuti osolíme. Přidáme pepř a zase vše promícháme. Tuto směs co nejvíce rozmixujeme a stále na malém plameni povaříme ještě 5 minut. 3 - Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou z toastů. Na dno rozložíme porce ryby, které přelijeme omáčkou. Povrch opět lehce posypeme strouhankou. Na vrch rozložíme několik menších hoblinek másla. Pekáč zakryjeme alobalem a tuto pochoutku pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 15 minut. Podávejte s bramborem nebo rozšťouchaným bramborem s cibulkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz