hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    losos po galicijsku (1).JPGlosos po galicijsku (2).JPG
    • losos po galicijsku (1).JPG
    • losos po galicijsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 -Brambory uvaříme ve slupce do měkka, necháme je vychladnout aby se s nimi dalo pracovat a nakrájíme je na kolečka. 2 - Lososa osolí, opepříme a osmahneme z obou stran na olivovém oleji. Maso prozatím vyndáme na talíř, dle potřeby přidáme trochu olivového oleje a vložíme do výpeku na plátky nakrájený česnek, oboje koření, víno a trochu soli. Vše promícháme a povaříme 2 minuty. Tím je omáčka hotová. Na talíři pokládáme filetu na brambory a přelijeme ji omáčkou z výpeku. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz