hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    losos po galicijsku (1).JPGlosos po galicijsku (2).JPG
    • losos po galicijsku (1).JPG
    • losos po galicijsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 -Brambory uvaříme ve slupce do měkka, necháme je vychladnout aby se s nimi dalo pracovat a nakrájíme je na kolečka. 2 - Lososa osolí, opepříme a osmahneme z obou stran na olivovém oleji. Maso prozatím vyndáme na talíř, dle potřeby přidáme trochu olivového oleje a vložíme do výpeku na plátky nakrájený česnek, oboje koření, víno a trochu soli. Vše promícháme a povaříme 2 minuty. Tím je omáčka hotová. Na talíři pokládáme filetu na brambory a přelijeme ji omáčkou z výpeku. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz