Postup
1 - Filé osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme hodinku odležet v lednici. 2 - Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na másle spolu s prolisovaným česnekem. Přidáme nakrájené houby a spařená oloupaná a nasekaná rajčata a nasekanou petrželku. Dle chuti přidáme sůl, přilijeme 200 ml vody a vše důkladně promícháme. Přivedeme k varu a necháme vše pod pokličkou 7 minut probublávat. Potom rozložíme na povrch filé, stáhneme plamen na polovinu a necháme probublávat ještě 3 minuty. 3 - Filé se zeleninovou směsí pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 25 - 30 minut. Na talíři přelijte brambory i filé zeleninovou směsí a plátky filé lehce posypte strouhaným parmazánem. Dobrou chuť.