hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    norská rybí dušenina (2).JPGnorská rybí dušenina (1).JPG
    • norská rybí dušenina (2).JPG
    • norská rybí dušenina (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Šalotku nakrájíme na drobno a zpěníme na másle. Přidáme lžíci hladké mouky, vše promícháme a vytvoříme si jíšku, kterou půl minutky zasmahneme. Potom přilijeme mléko a vše opět metličkou důkladně promícháme. Přivedeme vše k varu a povaříme pod pokličkou 5 minut. Následně přidáme pepř, muškátový oříšek a sůl, opět vše promícháme. Vložíme na menší kousky nakrájené rybí maso, na kostičky nakrájené brambory uvařené ve slupce, vše opět promícháme, stáhneme plamen na polovinu a dusíme za občasného promíchání 7 minut. Doba dušení záleží na typu použité ryby. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz