hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Losos v tandoori stylu (6).JPGLosos v tandoori stylu (5).JPGLosos v tandoori stylu (2).JPG
    • Losos v tandoori stylu (6).JPG
    • Losos v tandoori stylu (5).JPG
    • Losos v tandoori stylu (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V misce smícháme důkladně všechny suroviny na marinádu. Filety lososa osolíme, lehce potřeme nebo poprášíme olivovým olejem a potřeme marinádou. Takto připravenou rybu necháme odležet v lednici 2 hodiny. 2 - Listy špenátu prolijeme horkou vodou. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Na tento recept použijte spíše hlubší pekáč. Zapékací pekáč lehce vymažeme olivovým olejem, brambory dle chuti trochu osolíme, promícháme s olivovým olejem a vložíme je do pekáče. Přidáme špenátové listy a promícháme je s brambory. Navrch rozložíme filety lososa. pekáč zakryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 35 minut. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu










  • ostatní









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz