hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    lOSOS PO tOSKÁNSKU (1).JPGlOSOS PO tOSKÁNSKU (3).JPGlOSOS PO tOSKÁNSKU (2).JPG
    • lOSOS PO tOSKÁNSKU (1).JPG
    • lOSOS PO tOSKÁNSKU (3).JPG
    • lOSOS PO tOSKÁNSKU (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Lososa naporcujeme a jednotlivé porce osolíme a opepříme z obou stran. Zapékací pekáč vymažeme máslem a vložíme do něj porce ryby. Jednotlivé porce lososa poprášíme olivovým olejem. Lososa pečeme v zakrytém pekáči v troubě předehřáté na 200 stupňů 35 minut (dle velkosti porcí). 2 - Mezitím si připravíme omáčku k rybě. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli s česnekem nakrájeným na plátky. Česnek rozhodně nesmí zhnědnout. Přilijte 300 ml vývaru, přidejte napůlená rajčata a vařte pod pokličkou 15 minut. Dle potřeby dolévejte vývar. Dle chuti přidejte sůl a pepř. Přidejte pokrájený špenát, stáhněte plamen na polovinu a povařte ještě 5 minut. Nakonec omáčku zjemněte kysanou smetanou, vše důkladně promíchejte a omáčka je hotová. Na talíři rybu přelijte omáčkou se špenátem. Přílohu zvolte dle vlastní volby. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz